Obchod

100% hedvábné pyžamo přináší mnoho výhod, díky nimž je oblíbenou volbou pro ty, kteří hledají pohodlí a luxus. Zde jsou hlavní výhody hedvábného pyžama:

Přirozená prodyšnost: Hedvábí je přírodní vlákno, které umožňuje pokožce dýchat. Pomáhá regulovat tělesnou teplotu, což znamená, že v teplém počasí chladí a v chladnějším udržuje teplo.

Hypoalergenní vlastnosti: Hedvábí je hypoalergenní materiál, který je vhodný pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiemi. Může pomoci minimalizovat podráždění pokožky, a proto je ideální pro osoby trpící ekzémy nebo jinými kožními problémy.

Luxusní a jemný pocit: Hedvábí je známé svou neuvěřitelnou jemností a luxusním pocitem na pokožce. Pyžamo vyrobené ze 100% hedvábí je velmi příjemné na nošení a poskytuje pocit luxusu a pohodlí během spánku.

Zdravé pro pokožku: Hedvábí obsahuje přírodní proteiny a aminokyseliny, které mohou pomoci pokožce udržet si vlhkost. Díky tomu může hedvábné pyžamo přispět k hydratované, hladší a zdravější pokožce.

Antistatické vlastnosti: Hedvábné tkaniny jsou přirozeně antistatické, což znamená, že nepřitahují prach ani nečistoty, což je další výhoda pro lidi s citlivou pokožkou nebo alergiemi.

Odolnost vůči zárodkům a plísním: Hedvábí má přirozené odpuzující vlastnosti vůči některým druhům bakterií, plísní a roztočů, což může přispět k čistějšímu a hygieničtějšímu prostředí na spaní.

Udržitelnost: Hedvábí je přírodní, biologicky odbouratelný materiál, což znamená, že je šetrný k životnímu prostředí. Při správné péči má hedvábné pyžamo dlouhou životnost, což také přispívá k jeho udržitelnosti.

Elegantní vzhled: Hedvábné pyžamo vypadá elegantně a sofistikovaně. Je to luxusní kousek oděvu, který může zlepšit pocit sebevědomí a komfortu, ať už ho nosíte doma nebo si ho berete na cesty.

Celkový zážitek z nošení hedvábného pyžama je mimořádně pohodlný a zdravý, přičemž poskytuje pocit luxusu a zároveň přínosy pro zdraví pokožky.

Péče o 100% hedvábí vyžaduje jemné a speciální zacházení, aby si zachovalo svou kvalitu a luxusní vzhled. Zde jsou hlavní tipy pro správnou péči o hedvábí:

Praní hedvábí
Ruční praní je nejlepší volba. Používejte vlažnou vodu (maximálně 30 °C) a jemný prací prostředek určený pro hedvábí nebo jemné tkaniny.
Pokud používáte pračku, zvolte šetrný cyklus určený na hedvábí a vložte hedvábný oděv do ochranného sáčku na praní. Vyhněte se dlouhému praní a vysokým teplotám.
Nepoužívejte bělidla ani agresivní čisticí prostředky, protože mohou poškodit vlákna hedvábí.
Sušení
Nesušte hedvábí na přímém slunci ani v sušičce, protože to může způsobit vyblednutí barev a poškození vláken.
Rozložte hedvábný oděv na suchý ručník a jemně jej srolujte, abyste odstranili přebytečnou vodu. Poté jej sušte na plocho nebo zavěste na stinné místo.
Žehlení
Hedvábí je nejlepší žehlit, když je ještě mírně vlhké. Používejte nízkou teplotu nebo speciální režim na žehlení hedvábí.
Žehlete z rubové strany, abyste zabránili lesknutí látky. Při žehlení používejte mezi žehličkou a hedvábím jemnou látku, například bavlněný kapesník.
Skladování
Hedvábí skladujte na chladném a suchém místě, mimo přímé sluneční záření, které může způsobovat vyblednutí barev.
Hedvábné oděvy můžete zavěsit na jemné ramínko nebo je jemně složit.
Vyhněte se skladování hedvábí v místech s vysokou vlhkostí a používejte přírodní prostředky proti molům, jako jsou levandule nebo cedrové dřevo.
Ošetřování skvrn
Při odstraňování skvrn postupujte opatrně. Nepoužívejte chemikálie ani agresivní čističe.
Na jemné čištění skvrn použijte vlažnou vodu s malým množstvím jemného pracího prostředku a jemně skvrnu opláchněte. Netřete hedvábí, protože to může poškodit jeho vlákna.
Profesionální čištění
Pokud si nejste jisti nebo jde o komplikované skvrny, zvažte profesionální chemické čištění specializovaným čističem na hedvábné materiály.
Při dodržování těchto kroků si vaše 100% hedvábí zachová svůj luxusní vzhled, jemnost a trvanlivost po dlouhá léta.

Luxusní hedvábné pyžamo – Arctic Blue, velikost M

100% hedvábné pyžamo v barvě Arctic Blue.

TABULKA VELIKOSTÍ JE V GALERII PRODUKTU.

7 500,00 

Skladem

Katalogové číslo: 541 Kategorie: