Obchod

Hedvábný povlak je tajemství krásy všech dermatologů, kadeřníků a expertů na krásu. Toto dokonalé tajemství krásy uklidňuje vaši citlivou pokožku každou noc a je skvělé pro každého, ať už máte problematickou pleť, nebo si jen chcete vychutnat tu nejvyšší jemnost, pohodlí a množství zkrášlovacích výhod, které spánek na hedvábí nabízí. Je to nejefektivnější, nenáročná a příjemná forma péče o sebe, s jakou jste se kdy setkali.

Nejznámější světoví kadeřníci dlouho doporučují spát na jemném hedvábí, které je šetrné k vlasům. Běžné povlaky na polštáře mohou během noci způsobit zamotání vlasů. Při laboratorních testech se ukázalo, že hedvábí snižuje tření.

Pokud vyzkoušíte hedvábí na spaní, už nic jiného nebudete chtít.

Na naši Princess hedvábnou obliečku jsme použili nejkvalitnější morušový hedvábí, nejvyšší třídy 6A s hmotností 22 mm.

1x Princess mezinárodní standardní velikost hedvábného povlaku 60 x 40 cm se zipovým systémem uzavírání, k vám přijde v překrásné dárkové krabičce.

Barva: charcoal

– 100% přírodní hedvábí s gramáží 22 momme
– Nejvyšší kvalita hedvábí třídy 6A
– Zipový systém uzavírání
– Jemné a uklidňující pro pokožku
– Poskytuje výrazné zkrášlovací výhody pro pokožku a vlasy
– Barva: charcoal
– 1 kus
– Certifikováno: OEKO-TEX Standard 100 – zdravotně nezávadné.
– Doporučeno dermatology
– Hedvábnou obliečku pro vás připravíme v dárkové krabičce

ÚDRŽBA hedvábí

pH neutrální tekutý prací prostředek
jemné praní v pračce do 30 °C (v jemném pracím sáčku)
ruční praní do 30 °C
suché čištění
bez trichloretylenu
žehlit na nízké teplotě
napařovat nebo sušit
Nebělit
nesušit v sušičce
Pokud chcete maximalizovat životnost povlaku na polštář, ruční praní je nejlepší metodou.

Čím šetrněji vyperete povlak na polštář, tím déle si zachová svůj lesk. Čím je lesklejší, tím lépe se „klouže“, což je jednou z výhod pro jeho zdraví a krásu.

To samé platí pro sušení povlaku na polštář, nedávejte ho do sušičky. Jinými slovy, čím lépe se staráte o svůj povlak na polštář, tím lépe se postará o vás.

Barva: charcoal
Materiál: 100% morušový hedvábí
Rozměr: 60 x 40 cm

Hmotnost 0,1 kg

Princess hodvábna obliečka 60 x 40 – charcoal

Zažijte každou noc luxus s naším povlakem na polštář z morušového hedvábí 25 mm.

Dopřejte si ztělesnění elegance a pohodlí s naším hedvábným povlakem na polštář. Tento povlak je vyroben z nejjemnějšího morušového hedvábí a stává se luxusním doplňkem vaší postelové rutiny.

Klíčové vlastnosti:

🧚 Šetrný k pokožce a vlasům: Hladký hedvábný povrch snižuje tření a tím minimalizuje lámání vlasů a zabraňuje vzniku vrásek na pokožce během spánku. Probuďte se s jemnější pokožkou a hladšími vlasy. Na rozdíl od bavlny nebo jiných tkanin hedvábí neabsorbuje vlhkost, což pomáhá vlasům a pokožce zachovat si své přirozené oleje. To může přispět k lepší hydrataci, zejména u těch, kteří mají suchou nebo citlivou pokožku.

🦢 Regulace teploty: Užívejte si pohodlný spánek každou noc. Hedvábí má přirozené vlastnosti regulace teploty. V teplejších měsících vám pomůže udržet chlad tím, že odvádí přebytečnou vlhkost, a v chladnějších měsících poskytuje izolaci, která vás udrží v teple.

🌱 Hypoalergenní: Hedvábí je přirozeně hypoalergenní a odolné vůči roztočům, plísním a dalším alergenům. Díky tomu jsou hedvábné povlaky na polštáře vynikající volbou pro alergiky nebo osoby s citlivou pokožkou.

1 880,00 

Skladem

Katalogové číslo: 529 Kategorie: